8.4.13

Det skal løbes væk!

Jeg har op til flere forskellige lidelser, men en af dem er mere irriterende end de fleste af de andre.
Skinnebensbetændelse!!!! Det er da noget satan har opfundet, forestil jer at I giver den god gas på en løbetur, I har lige købt nye fine løbesko til 1600 kroner og nu skal de fandeme bruges.
Det går godt, det går rigtig godt, motivationen er der, vejret er med dig, nu skal du sgu bare give den der grussti noget kærlighed. Musikken er helt rigtig og de første 3 kilometer føles som en leg.
De næste 2 der imod begynder du at føle en stikken i dine skinneben. Men hey, du har jo lige fået tjekket løbestil, så det kan jo umuligt være noget alvorligt.
Du presser dig igennem de næste 2 kilometer, men er til sidst nødt til at give op. Det gør simpelthen for ondt!
Den stikken du havde er blevet værre og du er nødt til at gå turen hjem til din sofa hvor du slå røven i sædet og slapper af, du har trods alt lige været ude og løbe og det var da velfortjent.


Resten af dagen går og du tænker at det er bare en overbelastning og det er væk i morgen.
Meeeeen nej!

Dagen efter vågner du, smider fødder uden for dynen og ned på gulvet og rejser dig op. Smerten der går igennem dine skinneben er ubeskrivelig, følelsen af at dine knogler er ved at brække er så ekstrem at du hurtigt smider din ned igen.
Jeps, den er god nok, du har skinnebensbetændelse!

Jaja, du kan massere dem, du kan smøre dem ind i ting, du kan bla bla bla. Shit doesn't work on me! og lægens råd er at du må bare starte ekstra forsigtigt op.!

Så det gør jeg her med. Har været ude på en 2 kilometers interval prøvetur, bare for at se om benene holdte og begynder et program - som min bedsteste ven i hele verdenen har været så dejligt at strikke sammen til mig - på onsdag :) Denne gang bliver det heeeeeelt slow, nu skal det fandeme være. Det skal løbes væk, men det kommer til at tage tid :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar